A QUALI-TOP CSAPATA

A QUALI-TOP Kft. 1990-ben alakult. A társaság tagjai magánszemélyek. A cég tevékenységi területe kiterjed az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek, beépített tűzjelző rendszerek, zártláncú videó rendszerek, beléptető rendszerek, gázérzékelő rendszerek, monitoring rendszerek, ipari elektronikai rendszerek tervezésére, kivitelezésére, üzemeltetésére, karbantartására.

A cég rendelkezik a tevékenységi kör teljes körű ellátásához szükséges humán és technikai erőforrásokkal. A Quali-Top Kft. megalakulása óta jelentős eredményeket ért el az elektronikus biztonságtechnika területén. Tervezte és telepítette a megye több városában a nagybiztonságú beszédsáv felett működő rendőrségi és tűzoltósági monitoring rendszereket, amelyek több éven keresztül szolgálták a régió kiemelt objektumainak védelmét. A QUALI-TOP Kft. alakította ki a régióban több veszélyes üzem nagy biztonságú monitoring rendszerét, hangos tájékoztató rendszerét, szirénavezérlő és vészhívó rendszerét. Integrált felügyeleti rendszerei a legnagyobb ipari objektumok számára is biztosítani tudják a tűz és más biztonságtechnikai berendezések ellenőrzését.

A biztonságtechnikai rendszerek tervezéséhez, telepítéséhez, karbantartásához a cég dolgozói valamint a Quali-Top Kft. rendelkeznek a szükséges szakmai képzettségekkel – biztonságszervezői, vagyonvédelmi rendszer szerelői, BM – OKF tervezői-karbantartói, vagyonvédelmi tervezői-kivitelezői képesítéssel – valamint a tevékenységek végzéséhez szükséges hatósági jogosultságokkal, engedélyekkel.

A QUALI-TOP Kft. többek között a BORSODCHEM ZRt., a TVK Nyrt., a MÁTRAI ERŐMŰ ZRt., az Tisza Erőmű Kft., a BOSCH minősített beszállítója. A társaság 1997. évtől az MSZ EN ISO 9001:1996 (ISO 9001:1994), majd a 2003. évtől az MSZ EN ISO 9001:2001, 2006-tól az MSZ EN ISO 14001:2005 és 2009. évtől pedig az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási és környezetirányítási szabványokban foglaltak alapján kialakított minőség és környezet irányítási rendszer előírásai szerint végzi tevékenységét.

A cég több világszínvonalú gyártó képviseletét látja el a régióban, illetve ezeket felhasználva építjük ki rendszereinket, ezek többek között UTC Fire&Security (Aritech), SIEMENS, BOSCH, AXIS, Notifier / System Sensor, VÖLGAS, VIVOTECH, TEXECOM, JABLOTRON. A társaság fennállásának 25 éve alatt több ezer biztonsági rendszert telepített magánszemélyek és vállalkozások számára. Gyengeáramú biztonsági rendszerek tervezőjeként is elismert szereplője a piacnak.