Tűzjelző

A tűzjelző rendszerek elsődleges célja, hogy az esetlegesen kialakuló tüzet lehetőség szerint még a tűz korai fázisában észleljék annak érdekében, hogy a kiürítést, illetve oltást a lehető leghamarabb meg lehessen kezdeni.

A Quali-Top Kft. elsősorban a magas minőségű Aritech és Bosch termékeket telepíti és üzemelteti. ARITECH: Magyarországon évek óta működnek Aritech tűzjelző rendszerek. A felhasználási terültek között megtalálhatóak iskolák, irodaházak, banki épületek, gyártócsarnokok és logisztikai központok. A tűzjelző termékeink közül a 2X központcsaládot emelnénk ki, amelyek kedvező áruk mellett az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően olyan funkciókkal rendelkeznek, mint például a hálózatba köthetőség, TCP/IP-n keresztüli távoli és helyi illetve USB porton keresztüli helyi csatlakozás, vagy éppen a napjainkban már oly fontos grafikus felügyeleti rendszer integráció. BOSCH:  A moduláris kialakításnak köszönhetően az innovatív FPA5000 moduláris tűzjelző központ könnyen konfigurálható a helyi körülményekhez és igényekhez. A különféle funkcionális modulok révén a központ könnyedén az adott országban előírt működési és riasztás kezelési követelményekhez igazítható. A külső CAN buszcsatolónak köszönhetően, több tűzjelző központ és távoli kezelőegység is összekapcsolható.

Hurok vagy busz topológia kialakításával a hálózat minden felhasználási feltételhez alkalmazkodik. Az FPA5000 rendszerek csatlakoztathatók a Bosch UGM 2020 univerzális veszélyjelző rendszerhez ami lehetővé teszi a nagyobb méretű hálózati